Onze gemeente en het coronavirus

Hier lees je alles over de actuele corona-maatregelen.

Laatste update: 19 januari 2022

Beste gemeenteleden,

Afgelopen vrijdag heeft de overheid ons verblijd met een aantal versoepelingen van maatregelen. Graag brengen we jou in het kort op de hoogte van wat dat betekent voor ons als gemeente.

Kerkdiensten

Vanaf aanstaande zondag zal het weer mogelijk zijn om de ochtend- en avonddiensten bij te wonen. Aanmelden kan via de onderstaande link.

Zoals we eerder hebben laten weten zullen voor de avonddiensten geen livestreams met beeld meer worden uitgezonden vanaf het moment dat er weer gasten in de dienst welkom zijn.

Jeugdwerk

Gelukkig is er weer ruimte om activiteiten voor de jeugd in alle leeftijdscategorie├źn op te starten. Hierover zul je binnenkort meer horen via de leiding van de diverse groepen en clubs. Voor de jeugd gelden dezelfde maatregelen als die er op de scholen gelden.

Andere activiteiten

Voor activiteiten zoals bijbelstudie-kringen en gebedsgroepen willen we je graag wijzen op de landelijke maatregelen die gelden voor groepsgrootte.

Met deze maatregelen volgen we het landelijke advies van de kerken. We houden de situatie nauwlettend in de gaten, als er nieuwe ontwikkelingen zijn komen we zo snel mogelijk bij je terug.