Kids

Ben je tussen de 0-12 jaar? Dan hebben we voor jou een leuk programma!

0 - 4 jaar

Oppas

Ben jij tussen de 0 en de 4 jaar? Dan ben je elke zondag van harte welkom op de crèche. Terwijl je ouders in de kerk zitten zorgen wij voor jou! Je kunt samen spelen met speelgoed, boekjes lezen, kleuren en als het lekker weer is gaan we naar buiten.

Ook gaan we samen drinken en eten we er wat lekkers bij. Na de dienst kunnen je ouders je weer komen ophalen. Dus stuur je ouders naar de kerk en kom gezellig naar de crèche.

Wanneer & Waar?

Op zondag tijdens de ochtenddienst in de Breehoek

Contactpersonen

Caren de Koning en Nienke Donselaar

Groep 1- 6

Bijbeluur

Er is Bijbeluur voor alle kinderen vanaf bijna 4 jaar tot en met de kinderen van groep 6. Dit is op zondag tijdens een deel van de ochtenddienst. Groep 1 t/m 5 heeft elke week Bijbeluur. Groep 6 om de week. Soms is er een gezinsdienst, dan is er geen Bijbeluur.

Bij het Bijbeluur maken we tijd om te luisteren naar elkaars belevenissen, zingen we een lied en kunnen we met elkaar danken en bidden. We collecteren voor kinderen in een kinderhuis in Uganda. o Er wordt een verhaal uit de Bijbel verteld en we praten er met elkaar over door. Daarna is er tijd voor een knutsel, een spel of een puzzel.

Wanneer & Waar?

Op zondag tijdens de ochtenddienst in de Breehoek

Contactpersonen

Miriam Terlouw en Heidi van den Brandt

Groep 5/6

Xplore

Bij Xplore hebben wij met elkaar een leuke en gezellige avond. Wij bidden met elkaar en lezen een Bijbelverhaal. Maar de nadruk ligt vooral op gezelligheid, spelletjes doen en actief zijn. Naast avonden met verhalen en spelletjes, hebben wij ook een filmavond, gaan we bowlen, vieren we Sinterklaas, en gaan we samen met Sign op kamp. Kortom: hartstikke gezellig bij Xplore, kom vooral!

Wanneer & Waar?

Op vrijdagavond van 19:00 tot 20:15 in de Huiskamer

Contactpersonen

Jelle & Babet Veldhuizen, Leonie Bos en Joachim Slok

Groep 7/8

Sign

Voor alle jongens en meiden uit groep 7 en 8 is er Sign, een gave combinatie van geloof en activiteiten. We komen een keer in de twee weken bij elkaar, afwisselend op zondagavond van 18:15 tot 20:00 uur en vrijdagavond van 19:30 tot 20:30 uur in de Breehoek. Op de avond staan God en plezier centraal. Samen verdiepen we ons in de Bijbel en is er ook tijd voor leuke activiteiten. Ook is er een paar keer per jaar een bijzondere activiteit, zoals een kamp of kerstdiner. We zien je graag verschijnen!

Wanneer & Waar?

Op zondag- of vrijdagavond in de Huiskamer

Contactpersonen

Coen van Roekel, Petra Malestein en Annemieke Vonk

4 - 25 jaar

Bijzonder Jeugdpastoraat en Surpriseteam

Het bijzonder pastoraat legt en onderhoud relaties met de jongeren die niet actief betrokken zijn bij het jeugdwerk en/of de samenkomsten in De Open Hof.

Het surpriseteam draagt zorgt voor attenties bij speciale gebeurtenissen in het leven van de jongeren om te feliciteren of te bemoedigen. Dit kan op eigen initiatief en op vragen vanuit de gemeente.

De dominee, jeugdouderlingen, twee jeugdwerkers en twee surpriseteamleden vormen samen het Bijzonder Jeugdpastoraat.

Contactpersonen

Jan Visscher