Seniorenochtend

Senioren (65+)

Voor alle senioren van 65 jaar en ouder worden samenkomsten georganiseerd. Het doel? Met elkaar in contact blijven en hierdoor de onderlinge band versterken.

Hoe ziet zo’n samenkomst er uit?

Elk jaar worden de 65-plussers uitgenodigd voor verschillende koffieochtenden in De Breehoek. Op de koffieochtend staat het gezellig samenzijn met elkaar centraal, maar we nodigen ook regelmatig een spreker uit. Ook komen de senioren bij elkaar met Pasen en Kerst. Tijdens deze samenkomsten houdt de dominee een korte meditatie en wordt samen gezongen onder begeleiding van het orgel. Daarna eten we samen een uitgebreide broodmaaltijd of luxe diner, bereidt door andere gemeenteleden.

In september gaan de senioren elk jaar een dagje uit met de wijkcontactpersonen die ook de 65+ samenkomsten organiseren. Afgelopen jaar stond bijvoorbeeld een dagje beeldentuin en zandsculpturen in Garderen op het programma.

Een dagje uit met de senioren is altijd erg gezellig. Vorig jaar gingen we naar de beeldentuin en de zandsculpturen in Garderen. Een dagje uit met de senioren is altijd erg gezellig. Vorig jaar gingen we naar de beeldentuin en de zandsculpturen in Garderen.