Spijs

SPIJS draagt bij aan ontmoeting, doet samen leuke dingen en zoekt verdieping in het geloof.

Wie zijn we en wat doen we?

Elke 6 weken organiseert Spijs een maaltijd voor iedereen tussen de 19-30. We eten samen op een gezellige locatie bij iemand thuis. Daarnaast zal er tijdens de avond ook een thema besproken worden. Dit thema wordt ingeleid door iemand vanuit de kerk of een spreker, waarna we dit onderwerp in kleine groepjes bespreken. SPIJS draagt bij aan ontmoeting, doet samen leuke dingen en zoekt verdieping in het geloof.

De gezamenlijke maaltijden zijn altijd op zondag. We starten om 16:30 en proberen tussen 19:00 en 19:30 af te ronden. Bij SPIJS is afwisseling belangrijk. Deelname is geheel vrijblijvend en per keer kun je kijken of je aan wilt haken.

Daarnaast organiseert Spijs als groep ook losse activiteiten. Dit kan van alles zijn: mountainbiken, een klusmiddag of een concert. Deze activiteiten worden georganiseerd op basis van behoefte uit de groep en vinden dus niet periodiek plaats. Houd vooral de info en onze Instagram pagina in de gaten, dan blijf je op de hoogte!

Vragen? Mail spijs@cgk-scherpenzeel.nl of spreek Babet Veldhuizen (06-21421996), Fleur van Snippenberg en Germa van Donkelaar aan.

Opgeven voor Spijs

Zie je geen formulier? Klik dan hier!